Finn din bil og reserver bilen

Din leie, Leie varebil kr

Vennligst fyll ut alle feltene

Leie varebil1199,-

2 Dører

Sjåfør fra 23 år

3 Seter

250cm x 160cm x 140cm

Hengerfeste opp til 2500 kg

Prisen inkluderer forsikring og MVA. Fri kjørelengde på døgnleie og weekendleie. Ukesleie er begrenset med 1500km per uke, kr 4,- per overkjørte km. Bompasseringer kommer i tillegg.

Toyota Proace
Manuellgir

Lei varebil – hent den i Trondheim sentrum

Trenger du å leie varebil i Trondheim? Da er du på rett sted. Hos AllWays Leiebiler kan du leie en stor og nesten ny varebil til byens beste priser.

En av de mange fordelene ved å leie en varebil hos AllWays Leiebiler, er at du kan hente varebilen din midt i Trondheim sentrum. Vi holder til i underetasjen til Royal Garden Hotel, flybussen stopper rett utenfor oss og sentralstasjonen er kun et steinkast unna.

Lei varebil til Trondheims beste pris

AllWays Leiebiler har siden oppstarten i 2004 vært opptatt av å holde prisene nede. Vi har hatt, og har, som mål å være billigst i byen på leiebiler. Naturligvis gjelder dette også for varebiler. Derfor kan du være helt trygg på at du ikke betaler en krone mer enn nødvendig når du velger å leie en varebil fra AllWays Leiebiler.

Nesten nye varebiler

I tillegg til å holde prisene nede, er det viktig for oss å kunne tilby biler av topp standard. Derfor skifter vi blant annet ut hele bilparken vår hver attende måned. Med andre ord: varebilen du leier hos oss er nesten helt ny. Den har et nytt og pent utseende og den nyeste teknologien innen sikkerhet og tilbehør.

Enten du er på flyttefot eller av andre årsaker har behov for å leie en varebil – bestill en varebil fra AllWays Leiebiler! Det er både trygt og enkelt, og du får mye for pengene.

Dersom du har spørsmål vedrørende leie av varebil – ta kontakt med oss. Vi hjelper deg mer enn gjerne!