Finn din bil og reserver bilen

Din leie, Billig leiebil i Trondheim kr

Vennligst fyll ut alle feltene

Billig leiebil i Trondheim449,-

4 Dører

Sjåfør fra 20 år

4 Seter

1 koffert

Prisen inkluderer forsikring og MVA. Fri kjørelengde på døgnleie og weekendleie. Ukesleie er begrenset med 1500km per uke. Bompasseringer kommer i tillegg.

Kia Picanto eller lignende.
Manuellgir

Trondheims billigste leiebiler er nesten helt nye

Hos oss får du alltid en bra og billig leiebil. Helt siden AllWays Leiebiler ble etablert i 2004, har vårt fokus vært rettet mot å kunne tilby våre kunder de billigste leiebilene i Trondheim – uten at det går på bekostning av standard og service.

For å sikre at leiebilene ikke bare er Trondheims billigste, men også holder en svært høy standard, bytter vi faktisk ut hele bilparken hver attende måned. For deg som kunde betyr dette at du alltid får en nesten ny leiebil hos oss.

Ulike bilklasser – alle til byens beste priser

Som kunde hos AllWays Leiebiler kan du velge mellom leiebiler i ulike klasser, fra økonomi til premium. Alle bilene er billigst på markedet og nesten nye, og bilene du finner på denne siden er våre aller billigste leiebiler.

Billig leiebil til korte og lange turer

Våre billigste leiebiler passer utmerket til både bykjøring og helgeturer for 2-4 personer. Bagasjerommet er dog ikke det største og rommer omtrent én koffert. Er du av typen som ikke pakker mer enn nødvendig, er altså en leiebil i økonomiklassen perfekt. Har du derimot behov for litt mer plass, kan du sjekke ut våre litt større leiebiler.

Ved å velge en leiebil i vår økonomiklasse får du altså en skikkelig god leiebil til byens beste pris! Har du ytterligere spørsmål? Ta kontakt med oss, vi hjelper deg mer enn gjerne.