Hvorfor velge AllWays?

AllWays har drevet bilutleie i Trondheim i over 15 år. Du finner oss ikke i App Store eller i enden av lange flyplasskøer. Vi er en lokal tilbyder av leiebil, med kontor hos Royal Garden hotell i Trondheim sentrum. I konkurranse med internasjonale merkenavn, og nye aktører med ubetjent utleie, er service, kvalitet og trygghet våre sterkeste kort. 

Så neste gang du skal leie bil, hvorfor skal du velge AllWays 

  • På kontoret vårt i Kjøpmanngata 73 møter du Kenneth og Einar. Sammen tar vi en gjennomgang av bilen før du kjører av gårde. AllWays Kenneth og Einar.
  • Enten du leier varebil eller BMW iX40 får du en bil som ikke er mer enn 18 måneder gammel. Den er ren og godt vedlikeholdt. Vi har fylt på spylervæske og sjekket dekktrykket. AllWays bil i topp stand. 
  • Hvis bilen du har bestilt ikke er tilgjengelig, får du tilsvarende bil eller bedre. Skulle du bli nødt til å avbestille bilen kan du gjøre det helt frem til henting. AllWays uten kostnad.  
  • Prisen du får oppgitt ved bestilling er den du betaler. Hos oss finner du ingen skjulte avgifter. AllWays kasko og tyveriforsikring inkludert. 
  • Har du dokumentert tilbud på tilsvarende bil, i samme leieperiode, matcher vi prisen. AllWays prisgaranti.
  • Når kjøreturen er over, skal du bli tatt like godt imot som da du hentet bilen. Derfor har vi åpent til klokken 18.00, både lørdag og søndag. AllWays god kundeservice.  

Dette er vårt løfte til deg. Som lokal tilbyder kan vi ikke tillate oss noe annet enn service, kvalitet og trygghet. AllWays