Finn din bil og reserver bilen

Din leie, Toyota Yaris kr

Vennligst fyll ut alle feltene

Vår billigste leiebil

Toyota Yaris

eller lignende

dorer

5 Dører

forerkort

Sjåfør fra 20 år

Ant_seter

5 Seter

koffert

2 kofferter

999,-

Gratis avbestilling

Gratis tilleggssjåfør

Fri kjørelengde

Kasko/tyveriforsikring

Prisgaranti

Automatgir

Fri kjørelengde. Bompasseringer kommer i tillegg.

 

 

Trondheims billigste leiebiler er nesten helt nye

Allways gir deg de billigste leiebilene i Trondheim – uten at det går på bekostning av standard eller service. Hos Allways får du alltid driftssikre, billige leiebiler, helt uten skjulte tilleggsavgifter.

Velg mellom de billigste leiebilene i sin klasse

Hos Allways kan du velge mellom leiebiler i ulike klasser, fra Liten til stor SUV, og etter hvilken størrelse du trenger. Våre aller billigste leiebiler passer utmerket til bykjøring eller til helgeturer for 2 til 5 personer. Alle leiebilene hos Allways er nesten helt nye. Vi bytter ut alle bilene etter 18 måneder, så du skal få en like driftssikker som billig leiebil.

Hvorfor har Allways billigst leiebil i Trondheim?

Allways har drevet bilutleie i Trondheim siden 2004. På den tiden har vi gjort oss godt kjent blant leiebilkundene i Trondheimsområdet, og blant bilforhandlerne. Vi har hele tiden vært opptatt av å kunne tilby billigst leiebil i Trondheim, uten å la det gå på bekostning av standard eller service. Vi har lyktes med å forhandle frem gode lokale innkjøpsavtaler på biler. At Allways er lokalkjent, vil du som kunde derfor nyte godt av, med de billigste leiebilene i Trondheim.

Bestill en billig leiebil i Trondheim

Velg blant våre billige leiebiler og bestill på nett! Lurer du på noe? Se våre ofte stilte spørsmål, eller ta kontakt med oss på tlf. 908 14 000 eller e-post trondheim@allways.no