Finn din bil og reserver bilen

Din leie, Toyota C-HR kr

Vennligst fyll ut alle feltene

Leie Liten SUV

Toyota C-HR

eller lignende

dorer

5 Dører

forerkort

Sjåfør fra 20 år

Ant_seter

5 Seter

koffert

2 kofferter

1099,-

Gratis avbestilling

Gratis tilleggssjåfør

Fri kjørelengde

Kasko/tyveriforsikring

Prisgaranti

Automatgir

Fri kjørelengde. Bompasseringer kommer i tillegg.

 

 

En liten og billig leiebil er perfekt når dere er få, eller når du er på tur alene og ikke har med deg så mye bagasje. Dersom du har behov for en leiebil for å få hverdagslogistikken til å gå opp noen dager, kan det også være fint med en liten og rimelig leiebil. De små leiebilene egner seg også ypperlig til bykjøring og er enkle å parkere på trange parkeringsplasser og i parkeringshus.  

Nesten helt ny, billig leiebil  

Alle leiebilene hos AllWays er nesten helt nye – vi skifter ut alle bilene hver attende måned. I kategorien små leiebiler finner du Toyota Yaris og lignende biler. Like viktig som at leiebilene våre skal være billige, er det at de skal være driftssikre og gi deg god kjørekomfort. Nettopp derfor er vi kresne når det gjelder hvilke biler vi kjøper inn.  

Billig leiebil – uten skjulte kostnader 

Vi i Allways Leiebiler jobber hardt for å holde prisene nede og har lyktes med å fremforhandle særdeles gode innkjøpsavtaler, som kommer deg som kunde til gode. Vi opererer naturligvis helt uten skjulte kostnader. Hos oss er det prisen du får oppgitt – på nettsiden eller over telefon – du betaler.  

Dersom du ikke har behov for leiebilen likevel, er det også alltid gratis avbestilling hos oss.  

Billig leiebil i alle klasser  

I klassen for små, billige leiebiler finnes det ulike bilmodeller og merker. Dersom du foretrekker en bestemt bilmodell eller har behov for en bil med hengerfeste, høy bakkeklarering eller har andre preferanser: gi beskjed, så gjør vi vårt beste for å etterkomme dette. 

Sjekk også ut våre aller billigste leiebiler, og ikke glem at vi kan tilby billige leiebiler i alle klasser!