– AllWays strekker til, der jeg vil

I en hektisk hverdag er det greit å vite at du får det du skal ha, til avtalt tid. Det forteller advokat, Erik Widerøe, ved Bjerkan Stav advokatfirma.

– Jeg har tidligere brukt privatbil i frykt for typiske «flyplass-køer». En lang kø for å få ut en leiebil som gjerne ender opp med en dyrere bil enn avtalt. Når jeg ser tilbake på det nå, skjønner jeg ikke hvorfor det har vært en bekymring, forteller Widerøe.

Nå velger han helst en leiebil fra Allways i forbindelse med jobben, som innebærer møter med kunder og klienter utover i distriktet.

– Effektivt og tidsbesparende. Det er viktig for meg i en ellers hektisk hverdag som advokat, sier Widerøe om hvorfor han velger å benytte seg av leiebiler fra Allways.

Hvorfor bruke privatbil når du kan bruke leiebil?

Før spørsmålet er stilt, sier Widerøe retorisk: Hvorfor skal jeg bruke privatbil når jeg kan bruke leiebil? Svaret har han selv:

– Når valget står mellom å velge min privatbil eller leiebil fra Allways, velger jeg sistnevnte. Det er selvsagt. De kan levere en bil akkurat når jeg trenger den, midt i sentrum av Trondheim.

– Sammenlignet med å bruke privatbilen min, er det prisgunstig å velge en god leiebil fra Allways. Jeg slipper jo tross alt å slite på min egen bil, smiler Widerøe.

Med konkurransedyktig og fordelaktige priser, er det ikke rart at valget på Allways.

 Alle tiders, med Allways Leiebiler

Bjerkan Stav ligger kun en liten spasertur unna Allways, som befinner seg ved Kjøpmannsgata 73. Nettopp tilgjengeligheten midt Trondheim sentrum er noe advokaten setter pris på.

Erik Widerøe, ved Bjerkan Stav advokatfirma

Det er ikke bare i embets medfør familiefaren benytter seg av leiebil. Widerøe forteller at han til helgen skal kjøre leiebil til Åre. Da skal storfamilien til Åre i anledning farens bursdag.

– Når far fyller 80 år, er det viktig å få med hele familien, samt min trofaste familiehund. En SUV ble løsningen, konstaterer Widerøe.

Uansett når de velger å vende snuten hjemover på søndag, får de avlevert leiebilen. Allways har nemlig de beste åpningstidene – også i helgene. Dersom Widerøe og familien ønsker å levere bilen utenfor åpningstid, kan nøklene leveres i resepsjonen på Royal Garden Hotel. Skulle de bestemme seg for å utsette hjemreisen, kan de enkelt forlenge leieperioden. Denne fleksibiliteten setter Widerøe stor pris på!